A urcat in camera la hotelul luxos la care era cazat, s-a dezbracat si a intrat in baie ca sa faca un dus. Cand a dat drumul la apa a inceput sa tipe! E de necrezut ce a inceput sa curga prin dus: "Astia isi bat joc de mine?!"

Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 16:19

Un barbat din Marea Britanie a avut parte de un adevarat soc in camera unui hotel la care se mai cazase anterior.

Totul s-a intamplat intr-o seara, cand omul a intrat in baie, pregatindu-se sa faca un dus. S-a dezbracat, insa cand a dat drumul la apa a avut parte de un soc!

Culoarea acesteia era pamantie iar multa rugina se depunea pe suprafata cazii. Acelasi lucru se intampla si la robinetul de la chiuveta. Extrem de surprins de cele intamplate, mai ales ca hotelul era unul de lux, barbatul a scos imediat telefonul si a inceput sa filmeze.

Ulterior, a postat imaginile pe Facebook, povestind tot ceea ce s-a intamplat.

"Asa ceva este inadmisibil. Daca in locul meu era un copil? Daca ajungea la spital? Cum este posibil sa se intample asa ceva intr-un hotel de lux, unde platesti bani grei pentru cazare?", a scris el pe reteaua de socializare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Omul

povesteste ca a facut plangere la receptie. Reprezentantii hotelului si-au cerut scuze si i-au returnat banii pe care ii platise pe cazare. Iata imaginile:

 

Taguri: