A vazut ca aplica din bucatarie nu mai lumina si a crezut ca s-a ars becul. A pus unul nou dar lumina tot nu se aprindea, asa ca s-a hotarat sa o desfaca, sa verifice firele. Cand a dat capacul jos a incremenit! Uite ce era in interior

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:44

Un barbat din Statele Unite a avut parte de o experienta extrem de ciudata, pe care a tinut sa o impartaseasca cu prietenii lui virtuali.

Totul a inceput in momentul in care omul a observat ca aplica din bucatarie nu mai lumina. Credea ca s-a ars becul, asa ca a cumparat unul nou de la un magazin si l-a inlocuit.

A constatat insa cu stupoare ca nici acesta nu merge, desi il testase cu putin timp inainte, asa ca s-a hotarat sa demonteze aplica, pentru a verifica firele.

Cand i-a dat capacul jos, a avut un soc: in interior isi facuse cuib un roi de albine.

Barbatul a chemat imediat ajutor specializat si a reusit in cele din urma sa scape de insecte.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.