A vazut de doua ori moartea cu ochii, dar a reusit  sa o invinga! E povestea cutremuratoare a cantaretului Mike Angelo

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 aug 2021, 12:55

Va amintiti cum arata inainte de a fi diagnosticat cu o boala ce ii putea fi fatala. La numai 26 de ani, Mihai Radu, Mike Angelo, cum il stie publicul, a aflat ca sufera de ciroza de gradul patru.

Vestea a sunat ca un verdict, ca o condamnare. Viata lui atarna de un fir de par, de fapt, de un transplant de ficat. Totul trebuia sa se desfasoare contra-cronometru. Si mai era nevoie sa fie gasit un donator compatibil.

Medicii germani au fost insa cei care i-au gasit lui Mihai un donator compatibil.  Cand exista vointa, noroc si ajutor venit la timp, viata isi gaseste calea.

" Pot sa va zic ca a treia zi, dupa operatie,  mancam  din partea spitalulul, avizat, snitel de porc cu muraturi si sunt

foate bune! S-au mirat! Inclusiv personalul medical de-acolo.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

La nici doua luni de cand a suferit transplantul de ficat, cantaretul zambeste complet refacut: "Mi s-a parut surprinzator… M-a schimbat foarte tare, din interior,  si cred ca o sa simtiti si voi, in urmatoarele piese."

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.