A vazut de la distanta un barbat privind-o de la fereastra casei sale, insa cand s-a uitat mai bine i-a INGHETAT SANGELE in vene!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:44

O femeie din Marea Britanie traieste un adevarat cosmar dupa ce a observat intr-una din zile un barbat la fereastra casei sale.

Michelle Midwinter, o tanara in varsta de 30 de ani din Marea Britanie, detine o proprietate in orasul Trowbridge. Intr-una din zile a inlemnit in momentul in care a vazut de la distanta un barbat stand la fereastra casei. A grabit pasul, insa barbatul a disparut. A cautat disperata toata casa, a alertat si politia, insa nu s-au gasut urme care sa dovedeasca patrunderea prin efractie.

Peste cateva zile, i s-a intamplat acelasi lucru, numai ca de data asta, a facut si o poza pentru a avea dovezi.

Cand s-a apropiat mai bine, chipul barbatului a disparut ca prin minune. Tinerei i-a inghetat sangele in vene. Si-a dat seama ca barbatul este de fapt o fantoma. De atunci, traieste un adevarat cosmar! A aflat ca proprietatea a apartinut pe vremuri unui barbat diabolic, implicat intr-o serie de crime dubioase. Ingrozita de spiritul care ii bantuia locuinta, femeia si-a luat copilul si s-a mutat.

Credeti in fantome? E posibil ca un spirit sa bantuie locuinta in care a trait?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii