A vazut intreaga lume, fara sa scoata aproape niciun ban din buzunar. Un tanar din Cluj a pornit in urma cu 3 ani in calatoria vietii lui

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:39

Si-a luat doar un ruscsac in spate si a facut ocolul pamantului la picior! Cum sa traiesti 3 ani de zile fara niciun ban si cum sa iti indeplinesti visurile indiferent cat de irealizabile ar parea, vedeti chiar acum!

Bogdan este un tanar atipic. La 25 de ani, nu-i arde sa-si petreaca noptile prin cluburi sau sa se distreze. In urma cu 3 ani s-a decis sa vada lumea. A gasit rapid o solutie.

Viata „pe drum” nu a fost deloc usoara. Vreme de 3 ani, Bogdan s-a deplasat numai cu autostopul. In 3 ani de zile, Bogdan a ajuns in locuri in care nu credea vreodata sa ajunga si a vazut lucruri care doar in vise ii mai apareau.

A avut ocazia sa se redescopere si invete lucuri noi de la viata.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

14 tari au fost  explorate de  neobositul  Bogdan.

Insa una singura l-a impresionat pana la lacrimi. Bogdan nu se opreste din lunga-i calatorie. Astazi este in Baia Mare, maine la Cluj si tot asa. Are o viata intreaga in fata si vrea sa o traiasca la maxim, fara sa se gandeasca la prea mult la viitor.

 

Taguri: