A vazut o femeie si un barbat intr-un rau si nu intelegea ce fac: el era gol pana la brau, ea plangea in hohote. A scos camera si a inceput sa filmeze. Cand a dat zoom si s-a uitat cu atentie a inceput sa planga! Uite ce cautau cei doi acolo

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:07

Imaginile de mai jos au devenit virale in Statele Unite si demonstreaza inca o data ca mai exista oameni care isi pun semenii lor pe primul plan.

Totul a inceput dupa ce un turist a observat in albia unui rau din New Jersey un lucru ciudat: o femeie si un barbat erau in apa si se plimbau de-a lungul cursului acesteia desi, in mod normal, scaldatul in acel loc era interzis.

A scos imediat camera si a inceput sa filmeze, folosind si zoom-ul aparatului pentru a vedea mai bine. Abia atunci si-a dat seama ce se petrecuse cu adevarat, moment in care a inceput sa planga de emotie.

Femeia ajunsese in apa dupa ce se prabusise cu masina in albia raului. Se pare ca salvatorul ei, Jason Moss, care era in zona, i-a auzit strigatele disperate de ajutor.

Barbatul nu a stat pe ganduri si si-a riscat propria viata, sarind in apele involburate pentru a o salva. Din fericire totul s-a terminat cu bine si atat femeia, cat si el, sunt acum in afara oricarui pericol.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jason a devenit un erou local si a fost invitat la mai multe televiziuni pentru a povesti ce s-a intamplat.

 

Taguri: