A vazut o pisica pe strada si a incercat sa o sperie, dar i s-a parut ciudat cand a vazut ca nu se misca deloc de la locul ei. A vrut sa vada ce e sub ea, dar cand a incercat sa o dea la o parte a incremenit!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 17:21

Clipul de mai jos a devenit viral pe retelele de socializare si a strans in foarte scurt timp aproape 500.000 de vizualizari.

Totul s-a petrecut intr-un orasel din Rusia, intr-o dimineata, cand un cuplu se pregatea sa plece la serviciu. Cei doi tineri au iesit din casa si s-au indreptat spre masina, dar si-au dat seama rapid ca sub aceasta se afla o pisica.

Pentru a nu o calca din greseala au incercat sa o sperie insa felina era in mod surprinzator de neclintit. In cele din urma au reusit sa dea masina la o parte si sa studieze mai atent animalutul.

In doar cateva minute au aflat si de ce aceasta statea nemiscata: cel mai probabil s-a ascuns seara sub autoturismul cald, in incercarea de a se incalzi.

Pamantul de sub ea insa a inghetat pana dimineata, astfel ca pisica a ramas practic cu labutele prinse intr-un strat gros de gheata. Cum au reusit sa o salveze vedeti in materialul de mai jos:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Source: Frozen Kitty Gets Second Chance by

ViralHog on Rumble