A vazut un gandac mergand pe gresia din bucatarie, asa ca a alergat imediat sa il omoare. L-a strivit cu piciorul, dar cand a vazut ce s-a intamplat dupa cateva secunde a avut un soc! E cutremurator ce a iesit din el: "Dumnezeule, ce e asta?!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:52

Clipul de mai jos a devenit viral pe YouTube si a strans pana acum peste 700.000 de vizualizari.

Imaginile au fost filmate de un barbat in propria bucatarie. Totul a inceput dupa ce el a vazut un gandac destul de mare mergand pe gresie. Nu a stat pe ganduri, asa ca imediat a alergat dupa el si l-a calcat cu piciorul.

Nu se astepta insa la ceea ce a urmat! Omul a ramas socat in momentul in care a vazut ca, din resturile gandacului, si-a facut aparitia un vierme cu o lungime impresionanta, care era inca viu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dupa ce s-a documentat pe internet a aflat ca ceea ce a vazut este Nematomorpha, un parazit care isi depune ouale in artropode. Voi ati mai vazut asa ceva pana acum?

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.