A venit acasa si a vazut ca in sufragerie miroase extrem de frumos. Nu stia de unde, dar a gasit pe o masa acest obiect pus intr-un castron. Credea ca e un sapun parfumat, dar cand baietii ei i-au spus de unde l-au luat i s-a facut rau

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:41

O femeie a avut parte de o adevarata surpriza in momentul in care s-a intors acasa de la servici si a observat ca in sufragerie miroase foarte placut.

Initial nu stia care era sursa insa in scurt timp a gasit pe o masuta, intr-un castron, un obiect de culoare portocalie si cu o forma relativ rotunda.

L-a luat, l-a mirosit si si-a dat seama ca acela era obiectul care producea mireasma placuta. A crezut ca este un sapun, insa in acel moment si-au facut aparitia baietii ei.

"Mami, iti place?", au intrebat-o ei mandri.

"L-am gasit la sala de sport cand am intrat in baia baietilor. Mirosea foarte frumos, asa ca am zis ca trebuie sa il luam. Era cazut intr-un vas de WC, dar l-am spalat bine", au spus ei senini.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In acel moment femeii i s-a facut rau; cei

mici nu stiau ca ceea ce au adus in casa era un odorizant de toaleta.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.