A venit cu CV-ul sa o cucereasca! Ce a facut fata cand l-a vazut, l-a lasat fara cuvinte

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 15 nov 2020, 20:35

Mia, concurenta de la "Te vreau langa mine" a spus clar ce conditie trebuie sa indeplineasca un barbat pentru a fi cu el.

Mia a spus din capul locului ca nu are ce cauta langa un barbat care nu are portofelul plin. In ciuda acestui fapt, Stefan a venit sa o cunoasca si i-a oferit si CV-ul lui pentru ca a dezvaluit ca e cam timid si nu poate vorbi foarte deschis cu ea. Mia a luat foaia de hartie, s-a uitat de cateva ori pe ea, a mototolit-o si a facut-o minge de tenis, dupa cum a declarat chiar ea.

Gestul ei a cam suparat-o pe Gabi care i-a atras atentia ca nu este politicos ce face, mai ales ca si ei i s-ar putea intampla acelasi lucru. Totusi, Mia nu a vrut sa renunte la atitudine si astfel, i-a spus lui Stefan ca nu are ce cauta langa ea!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.