A venit cu trenul in Bucuresti si a plecat cu masina castigata la “Roata norocului”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 oct 2020, 23:40

Castigatoarea masinii de la “Roata norocului” si-a ridicat premiul chiar din studiourile Kanal D.

Sidonia-Carmen Goldstein, profesoara de limba romana din Dej care a castigat prima masina la ”Roata norocului”, si-a ridicat premiul, vineri, 3 august, chiar din platoul emisiunii, unde a fost prezent si Liviu Varciu, prezentatorul show-ului.

“Am venit cu trenul si plec cu masina! Este foarte cocheta si abia astept sa o conduc. Totul s-a petrecut atat de usor, a fost simplu sa castig, a fost nevoie doar de putina atentie si de un dram de noroc! Dumnezeu m-a ajutat si ii sunt recunoscatoare.
Am avut emotii in timpul emisiunii, dar Liviu a stiut cum sa mi le demonteze. A fost alaturi de mine si cred ca mi-a purtat si el noroc!”, a declarat castigatoarea.

“Ma bucur de bucuria ei! Sidonia a reusit sa castige masina chiar la prima editie, a fost suprinzator pentru toata lumea ca premiul cel mai mare a fost obtinut atat de repede! Am incredere ca Sidonia va conduce acest Suzuki Alto cu indemanare si responsabilitate pe soselele patriei si nu numai!”, a spus Liviu Varciu.


Casting in tara pentru cel de-al doilea sezon “Roata norocului”, din 13 august. Glumind in permanent pe seama priceperii femeii in trafic, Liviu Varciu a asistat-o pe Sidonia din momentul in care aceasta s-a urcat la volanul masinii, in timpul manevrelor de pornire a automobilului si pana cand tanara a parasit, fluturand din mana, parcarea studiourilor Kanal D.

“Mai sunt multe masini care isi asteapta castigatorii si multe alte premii consistente.
Ii invit pe toti cei care vor sa participe la sa se inscrie la preselectiile pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii. Bucuresti, Iasi, Suceava, Cluj si Craiova sunt orasele prin care vom cauta, incepand din 13 august, viitorii norocosi!”, a completat Liviu Varciu.

Emisiunea “Roata norocului” este difuzata in fiecare miercuri, joi si vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.