A venit îmbrăcată așa în Casa Iubirii! Băieții au rămas fără cuvinte! Ce s-a văzut când s-a ridicat în picioare

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 10 mai 2023, 20:16

Cum a venit o concurentă îmbrăcată în Casa Iubirii. Ce s-a observat când s-a ridicată după canapea

 

Sursa: Captură KANAL D

Băieții din Casa Iubirii au rămas fără cuvinte când au văzut cum a venit îmbrăcată una dintre concurente.

Una dintre fete a fost luată în vizor de către băieți, după ce i-au văzut ținuta. Rochia purtată de concurentă a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Cum a venit o concurentă îmbrăcată în Casa Iubirii. Ce s-a observat când s-a ridicat de pe canapea

În ediția de miercuri, 10 mai, a emisiunii Casa Iubirii, Patricia a fost luată în vizor, nu în sensul rău, ci băieții au rămas impresionați de ținuta pe care concurenta a purtat-o.

Patricia a optat pentru o rochie roșie, superbă, scurtă, în bretele și cu volane, la care a asortat o pereche de sandale de culoare neagră. Nu este de mirare că toți ochii s-au ațintit pe ea, concurenta este extrem de frumoasă, iar zâmbetul nu-i dispare niciodată de pe chip, așa cum a fost și în ediția de astăzi.

Citește și: „Noi, fetele, ne rugăm prea mult de ei” Bianca îi pune la punct pe băieții din Casa Iubirii, în ediția de miercuri, 10 mai, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Toată lumea a așteptat momentul ca Patricia să se ridice de pe canapea, rochia roșie îi lasă la vedere picioarele lungi și subțiri, astfel băieții au fost numai cu ochii pe ea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ionuț este de părere că Patricia este o fată foarte frumoasă și are buze atrăgătoare, însă i se pare foarte ciudat ca acum, după atâtea luni, să se dea la ea, deși are o părere foarte bună despre focoasa concurentă.

”Mie mi se pare o fată foarte frumoasă, Patricia. Are și hazul ei, așa. Stând de cinci luni împreună sau de cânte luni suntem aici, acum să vin să mă dau la Patricia mi se pare pe dos”, a

spus Ionuț despre Patricia.

În toată discuția pe care concurenții o au, Bianca a venit cu ideea ca Ionuț să o sărute pe Patricia, în condițiile în care el explică de ce nu ar putea să fac pași spre ea și ce îl reține. 

Citește și: ''Nu îl mai vrea'' Despărțire în Casa Iubirii? A răbufnit în momentul în care a văzut-o pe iubita lui în brațele altui bărbat