A venit la doctor cu o umflatura tare pe gat si medicul i-a facut imediat o incizie, apoi s-a apucat sa apese cu degetele in jurul ei. Uite ce a iesit de acolo, dupa cateva secunde

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:11

Videoclipul a fost postat pe YouTube de nimeni alta decat dr. Sandra Lee, cel mai celebru medic dermatolog de pe Internet.

Pacientul dr. Lee avea de mai multi ani un chist pe gat si s-a hotarat sa mearga la un medic pentru a-l evalua. Dr. Lee a observat ca este un lipom, o acumulare de celule de grasime, inofensiva, asa ca a trecut la extirparea sa.

A luat un bisturiu, si a facut o incizie in pielea pacientului in timp ce glumea cu acesta, spunandu-i ca ar trebui sa mearga la pescuit si sa foloseasca lipomul pe post de momeala.

Apoi, ea a "stors" zona taiata pana cand, din interior, a aparut lipomul, sub forma unei sfere galbui. Acesta era inca atasat de pielea barbatului, asa ca a fost nevoie de un alt instrument pentru a il scoate cu totul.

Bineinteles, niciun detaliu nu a fost scapat de pe inregistrarea video:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.