”A venit la el în camera de hotel” Avocata lui Florin Salam aruncă bomba. Care este legătura dintre manelist și tânăra pe care ar fi agresat-o

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 18 ian 2024, 08:35

Florin Salam a recunoscut faptul că o cunoaște pe tânăra care ar fi depus plângere

Sursa: Captură YouTube

Început de an cum nu se poate mai prost pentru Florin Salam. Manelistul se află în atenția polițiștilor, după ce o tânără ar fi depus plângere împotriva lui pentru violență.

Răsturnare de situație în scandalul în care este implicat manelistul Florin Salam. După ce declarat că nu o cunoaște pe tânără, avocata artistului vine cu o declarație surprinzătoare: manelistul ar cunoaște-o pe tânără și ar fi fost în camera lui de hotel.

Florin Salam a recunoscut faptul că o cunoaște pe tânără

Pe data de 1 ianuarie, o tânără ar fi depus plângere la poliție, susținând că ar fi fost agresată de manelistul Florin Salam, într-o cameră de hotel din Sectorul 1 al Capitalei.

După ce a declarat că nu o cunoaște și că nu ar fi fost în camera de hotel cu tânăra, avocata lui Florin Salam vine cu o nouă declarație. Aceasta susține că manelistul ar fi recunoscut la audieri că a fost în camera de hotel cu tânăra, însă restul poveștii ar fi o „înscenare”.

Citește și: Ce spune Florin Salam despre Roxana Dobre, după acuzațiile de agresiune împotriva unei tinere: „Eu nu fac rău nimănui”

„Florin Salam a anunţat deja că este o înscenare. Nu neagă faptul că cunoaşte fata, pentru că o cunoaşte, a venit la el în camera de hotel, dar este cale lungă de aici şi până la ceea ce povesteşte ea că s-a întâmplat. Ştiţi ce este ciudat în primul rând? Şi acum vorbesc ca femeie şi după aceea ca avocat. Faptul că în momentul în care eşti agresată, ca femeie, primul drum pe care îl faci, indiferent de starea în care eşti, cu sânge, fără sânge, cu palmă, te duci la IML.”,

a dezvăluit Beatrice Comăniceanu, avocata lui Florin Salam, potrivit  Antena 3 CNN

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tot avocata lui Florin Salam ar fi declarat că nu a intrat încă în posesia dosarului și că așteaptă să vadă dacă există și anumite dovezi ale presupusei agresiuni, cum ar fi un certificat medico-legal eliberat de IML.

Florin Salam are cu totul o altă versiune a presupusei întâmplări

Încă de la început, Florin Salam a susținut faptul că totul este o înscenare, însă a recunoscut în fața polițiștilor că tânăra ar fi fost în camera de hotel, în ziua respectivă.

Manelistul a declarat faptul că tânăra s-ar fi aflat la petrecere cu iubitul ei, iar dintr-un anumit motiv ar fi ajuns singură în camera lui Florin Salam.

Citește și: „Avem noi grijă de domnișoara pentru defăimarea soțului meu” Roxana Dobre, primele declarații după ce soțul ei a fost acuzat de agresiune asupra unei tinere

Până acum, sunt două puncte de vedere diferite.

Declaraţia clientului meu, care este martor, şi declaraţia acestei presupuse persoane vătămate. Plângere a fost făcută recent, acum două săptămâni, dar are dreptul, din punct de vedere legal, să poată depune această plângere în 90 de zile, deci nu te obligă procedura. Dar, un alt aspect trebuie să aibă această domnişoară în vedere şi anume faptul că ea trebuie să justifice acţiunile existente şi să le dovedească, presupuse acţiuni în acea cameră de hotel. Pentru că toată lumea speculează că el ar fi urmărit ceva. Dacă el a urmărit ceva, intenţia ei care era şi de ce se afla acolo, care a fost relaţia cu Florin Salam, se cunoşteau mai de mult, nu se cunoşteau, pentru ce s-a dus ea acolo cu iubitul ei şi a rămas? ”, a mai spus Beatrice Comăniceanu, potrivit sursei menționate anterior.

Avocata lui Florin Salam susține că tânăra ar fi depus doar o plângere și că nu s-ar fi prezentat la audieri până în acest moment. Manelistul este hotărât să i se facă dreptate și dorește să păstreze tăcerea până când autoritățile îi vor dovedi nevinovăția.