A venit la spital cu o burta imensa, pregatita sa nasca. Medicii au ramas socati cand au vazut bebelusul care a venit pe lume: "In 25 de ani de cariera nu am intalnit asa ceva!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:39

Cazul de mai jos, petrecut in India, a socat o echipa de medici a unui spital, care spun ca in viata lor nu au mai vazut asa ceva.

Totul a inceput dupa ce o femeie cu burta imensa a venit la urgenta pregatita de nastere, avand contractii dese si foarte puternice.

La inceput doctorii au fost putini contrariati in momentul in care i-au vazut abdomenul, insa au decis sa mearga mai departe si au bagat-o in sala de nasteri.

In momentul in care au vazut copilul care au venit pe lume au si inteles ceea ce se intamplase.

Fetita era uriasa, avand o greutate record de 6.8 kilograme.

Din fericire atat ea, cat si mama se simt bine si vor fi externate in cateva zile. Desi este imens, acesta nu este cel mai mare bebelus nascut vreodata.

Recordul il detine un baietel venit pe lume in 1955, care a cantarit 10.3 kilograme.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.