A venit la "Te vreau langa mine" dupa ce papagalul l-a despartit de iubita lui: e incredibil ce a facut pasarea!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:09

Mihai are 25 de ani si tocmai s-a despartit de iubita lui, Victoria. Barbatul a povestit cum a ajuns in aceasta situatie si spune ca nici pana in ziua de azi nu ii vine sa creada prin ce a trecut.

Mihai a trecut printr-o despartire destul de dureroasa acum cateva luni. Desi isi promisese ca nu isi va mai cauta iubita, el a trecut peste toate traumele provocate de fosta relatie si acum a venit in emisiunea "Te vreau langa mine" pentru a-si incerca norocul in dragoste. Astfel, ca toata lumea sa stie de ce a ajuns aici, Mihai nu a ezitat si a povestit cum a fost viata lui alaturi de fosta iubita, Victoria.

El a dezvaluit ca se simtea atat de bine si in largul lui alaturi de Victoria incat i-a propus acesteai sa se mute impreuna intr-un apartament. Fata a acceptat pe loc si astfel au devenit o adevarata familie doar ca le lipsea actul oficial. Si spunem o familie pentru ca cei doi au hotarat sa isi ia un animal de companie. Nu au vrut nici catel sau pisica, ci un papagal vorbitor.

Victoria si Mihai il dresasera atat de bine incat pasarea reusise sa pronunte sute de cuvinte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Toate bune si frumoase, insa Mihai a fost nevoit sa plece din tara pentru o saptamana.

Cand s-a intors, lucrurile au luat o intorsatura extrem de ciudata. Urmareste materialul video de mai jos si vezi de ce a luat Mihai hotararea brusca de a se desparti de Victoria! ##VIDEO135966##

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.