A venit mai devreme acasa si nu isi inchipui ca isi va prinde sotul cu alta in pat. Uite cum s-a razbunat nevasta pe amanta barbatului chiar sub ochii lui. Filmuletul cu femeia umilita in ultimul hal a ajuns pe Facebook

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:53

O femeie a reusit sa-si umileasca rivala chiar sub ochii barbatului sau dupa ce i-a prins in fapt.

Venind mai devreme de la job, femeia a ajuns in apartamentul conjugal cand nu mica i-a fost mirarea ca sotul ei era dezbracat si in pat cu amanta. Dupa ce si-a revenit, nevasta a luat atitudine si a inceput sa-si bosocrodeasca sotul, insa cel mai mult a avut de suferit amanta care a fost data afara din casa goala si lasata pe holul cladirii fara nico haina.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Amanta

a inceput sa planga de rusine si mai ales sub presiunea femeii, insa nici nu avea cum sa plece pentru ca nu avea nicio haina. In cele din urma, barbatul a reusit sa ii strecoare hainele si astfel, ea a reusit sa ajunga la lift si sa plece. Urmareste imaginile tragi-comice aici!