A venit oficial toamna! Afla de cand incept ploile in toata tara!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:58

Traversam o perioada linistita, cu vreme normala din punct de vedere termic si fara precipitatii. Mai precis, sambata, vremea va fi in general frumoasa, iar temperaturile le vor depasi usor pe cele inregistrate vineri.

Norii vor fi extrem de rari, vantul nu va pune probleme si va sufla intre slab si moderat, iar temperaturile maxime se vor incadra in intervalul 22- 29 de grade Celsius.

In Dobrogea si in Baragan soarele va straluci, iar vremea va fi foarte placuta pe toata durata zilei. Temperaturile cresc si vor fi pana la 29 de grade.

Si mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei gasim mult soare si temperaturi ridicate.

Vantul nu va pune probleme, iar sansele de ploaie vor fi egale cu zero.

Vreme calda vom avea si in jumatatea nordica a Moldovei, unde tendinta este de incalzire. Cerul va fi variabil si chiar senin in multe localitati.

In nordul Transilvaniei si in Maramures ziua se anunta insorita si usor mai calda decat cea de ieri. La noapte vor fi unele innorari insa sansele de ploaie se pastreaza reduse.


Se mai incalzeste putin si in tinuturile vestice, unde ieri au fost 24- 25 de grade, iar astazi vor fi si valori de 27, poate 28 de grade. Si aici norii vor fi mai numerosi dupa lasarea noptii dar nu e sigur ca va ploua.

Centrul Romaniei va avea o zi frumoasa cu mult soare si temperaturi foarte placute. Norii vor fi rari, asa ca nu vorbim despre ploi.


Vremea din sud-vestul Romaniei va fi perfecta. Nici prea calda, nici prea rece, soarele va straluci dar nu va incinge foarte tare atmosfera iar vantul va adia placut. Vor fi pana la 27 de grade Celsius.

De deasupra regiunilor sudice norii se imprastie complet asa ca vom avea inca o zi cu vreme frumoasa si suficient de calda.

In Bucuresti si peste zi dar si la noapte cerul va fi senin, asa ca vor fi zero sanse de ploaie.
Marti seara, instabilitatea va creste. Maxima va ajunge pana la valoarea de 28- 29 de grade Celsius, iar maine dimineata vom avea cam 15 grade. La marginea orasului ar putea sa fie ceva mai racoare.

Chiar si de la munte se imprastie norii, iar cerul va fi mai mult senin. Vantul se domoleste si va sufla cel mult moderat iar temperaturile maxime sunt in crestere usoara. La noapte, in zona Muntilor Apuseni vor fi unele innorari, dar nu e sigur ca va ploua.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii