A venit pe lume cu "nasul"! O femeie a nascut IN TREN in drum spre Iasi

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:47

Un drum cu trenul de la Vaslui la Iasi a devenit experienta vietii pentru o femeie insarcinata in 9 luni.

Nici nu s-a urcat bine in vagon, ca a simtit cum i se apropie sorocul! Noroc ca sotul si "nasul" nu s-au pierdut cu firea. Fericita, proaspata si... curajoasa mamica si-a adus bebelusul pe lume, in tren. Dar sa nu credeti ca i-a fost usor. Langa ea a stat tot timpul sotul. Iar sefa de tren a devenit moasa de ocazie: "Nu stiam cum sa tai buricul cum sa fac, cu ce.

I-am taiat buricul l-am invelit cu ce am avut. Eu am trei copii si m-am gandit ca pot sa fiu eu in situatia asta! Va dati seama ce este in sufletul meu ca am putut sa salvez doua vieti!".

Eroina de ocazie are 32 de ani si nu este la prima nastere. Se indrepta impreuna cu sotul ei spre Iasi, la un proces. Nici nu plecase bine trenul din gara cand a simtit ca i-a venit sorocul.
A nascut in mai putin de 20 de minute. Trenul a oprit in cea mai apropiata statie, iar bebelusul si proaspata mamica au fost preluati de o ambulanta si dusi la Spitalul din Vaslui. Si nu numai ca a ajutat la aducerea copilasului pe lume, dar azi e si ziua lui de nastere.

Cum se simte mama? "Super ok! Dar nu recomand nimanui sa nasca in tren!".
##VIDEO100547##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri: