A venit primavara in Parlament! Cum se imbraca in acest sezon alesele neamului

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:13

A venit primavara in Parlament! De cum a dat caldura, alesele neamului si-au schimbat garderoba.

Ce culori se poarta la sedintele de plen, vedeti chiar acum! Daca viata nu e in roz, o facem noi. Cel putin in politica… Nu va ganditi la culoarea partidului, ci la tendintele primaverii in Parlament. Doamnele au dat azi tonul - se poarta roz, mai ales cand vine vorba de sacou.

„Eu abordez de obicei culori mai deschise, imi place movul pentru ca partidul are mov si am culoarea mov foarte mult, in garderoba”, ne marturiseste Liliana Minca felul inc are combina nuantele de primavara cu inclinatia politica.

Femeile din politica damboviteana vor sa fie in pas cu moda mereu. Stiu care este trendul si nu se sfiesc sa abordeze culori indraznete... Astfel incat la soare te poti uita dar le ele, ba.  „Primavara se simte in suflet, in vestimentatie, in orice. Azi mi-am pus esarfa galbena  la rochia albastra ca am crezut ca se potriveste”, ne spune alta doamna.

Cu primavara in suflet, doamnele recunosc ca starea vremii influenteaza culorile tinutei.
„Azi am abordat o tinuta de primavara, dar mai inchisa… Imi place sa abordez bej, bleu, culori deschise -va dau o stare de bine, zambesc mai mult”, ne-a spus Steliana Miron.

„Daca afara vremea e frumoasa si in garderoba mea, la fel. Sincera sa fiu, imi plac culorile vii, desi eu sunt clasica„, ne spuen alta doamna pentru care primavara a fost prilej sa faca ordine in garderobă.

Daca cele mai multe doamne din parlament sunt interesate de tot ce inseamna moda, altele recunosc ca isi aleg singure tinuta, fara sa tina cont de sfaturile stilistilor sau de rubrica meteo.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dar, dincolo de tinuta, doamnele au grija sa puna in picioare si pe mana,  pantofi si posete de firma. Si in toata aceasta defilare zilnica, deputatele si senatoarele din Parlament sunt puse uneori in umbra de...consiliere,

care au de cele mai multe ori aparitii care iti taie rasuflarea! Nu ne credeti? Priviti-o pe aceasta domnisoara, consiliera la Senat!

Acest senator aproape ca e hipnotizat... I s-au lipit ochii de frumoasa consiliera care i-a aparut in cale precum zana cea buna.  Probabil i-a facut si un compliment caci domnisoara ii zambeste larg, incantata de ce aude... Dar primavara e schimbatoare, la fel ca si atmosfera din Parlament.

Orice sedinta linistita se transforma cat ai zice „politica” in motiv de scandal.

Noroc cu doamnele, ca le mai insenineaza sufletele si ochii domnilor din parlament... care isi mai pierd cumpatul din cand in cand.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.