A venit salvarea la Stefanesti! Adrian Minune s-a certat rau cu fiica lui dupa ce i-a confiscat fetei telefonul

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:49

Masurile de siguranta ale lui Minune au imbolnavit-o pe Carmen in prima noapte acasa, fara Franco! Fata s-a certat o ora cu manelistul, dar pana la urma parintele ei i-a confiscat telefonul!

Carmen Minune a petrecut groaznic prima noapte fara Franco, dupa o saptamana in care s-a ascuns impreuna cu iubitul ei. Dupa calvarul trait la Politie, unde a stat aproape 7 ore pana cand mama ei s-a indurat sa vina si sa o ia din curtea autoritatilor, Carmen Minune a crezut ca tot cosmarul s-a terminat, dar nu a fost deloc asa.

Cu ochii plansi, adolescenta a plecat spre casa alaturi de mama Cati, iar intalnirea cu tatal ei s-a desfasurat intr-o stare de tensiune incredibila, manelistul avand o multime de lucruri sa-i reproseze fetei sale.

Pana la urma, dupa rugaminti si amenintari, se pare ca fata i-a predat telefonul mobil parintelui, la solicitarea acestuia, care isi dorea ca Franco sa o lase macar pentru cateva ore in pace si sa nu mai intre in contact cu ea.

Dimineata, dupa o noapte de cosmar, la locuinta din Stefanesti a lui Minune a sosit Salvarea, care a plecat goala, semn ca persoanele care primisera ingrijiri nu erau intr-o stare foarte grava.


Afla mai multe pe wowbiz.ro!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta