A venit si ziua cea mare pentru George Copos! Si-a condus singura fiica la altar

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 nov 2020, 08:50

Alexandra a imbracat o rochie de mireasa alba, ca de printesa. Pe cap, a purtat un voal lung de cel putin 4 metri.

Diego, ginerele lui Copos, a ales, pentru ziua cea mare un costum negru, o camasa alba, iar la gat a purtat un papion mov, ce se asorta cu buchetul miresei.

 

Departe de agitatia marilor orase, Alexandra si-a dorit o nunta de care sa-si aminteasca mereu! Pe o pajiste, undeva la tara, cu cateva ore inainte sa ajunga invitatii, era forfota mare.

 

Fiecare detaliu trebuia pus la punct.

De la locul in care urma sa fie oficiata cununia religioasa si pana la mancare! Totul conta!

 

Invitatii au fost unul si unul. De la oameni de afaceri, prieteni de facultate ai Alexandrei sau rude, toata lumea a aratat impecabil. Printre cei sositi la nunta, noi l-am remarcat si pe Mircea Geoana impreuna cu familia lui.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Politicianul nu a fost surprins deloc de locatia aleasa pentru nunta. Ba chiar a fost incantat de-a dreptul!

 

O alta familie frumoasa a dat curs invitatiei la nunta Alexandrei Copos: Andreea Esca si Alexandre Eram, impreuna cu cei 2 copii! Prezentatoarea TV a ales o rochie lunga, rosie, care-i scoatea perfect in evidenta culoarea parului, dar si bronzul. Gandurile bune au venit si din partea ei pentru proaspetii insuratei.

 

Loredana Groza a intretinut atmosfera la nunta Alexandrei Copos cu Diego! Pe langa ea, o formatie a cantat live piese jazz, potrivite intr-o asemenea locatie!