A venit toamna, dar Connect-R tot nu doarme! Vezi ce cadou inedit a primit solistul VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:28

A venit toamna, cad frunzele, iar Connect-R ar trebui sa se duca la culcare. Dupa ce a cantat zi si noapte superhitul "Vara nu dorm" in toata tara, artistul ar trebui sa puna si el odata capul pe perna.

Insa nici toamna Connect-R nu viseaza ci isi traieste visul, acela de a fi numarul 1 in Romania. Aseara cantaretul a sustinut un concert intr-un club din Capitala, iar hitul "Vara nu dorm" este fredonat in continuare, cu aceeasi frenezie de fani.

Reprezentantii clubului s-au gandit insa si la saracul Connect-R si la cearcanele lui, asa ca i-au cumparat o perna special facuta pentru el, pe care au inscriptionat si un mesaj sugestiv: "Dupa o vara intreaga nedormit, poti sa tragi aici un pui de somn".


De cand a cucerit toate topurile cu "Vara nu dorm", Connect-R este si mult mai elegant si sobru la concertele pe care le tine.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.