A venit ZIUA IMPACARII? Fii lui Dolanescu au ingropat securea? Dragos Dolanescu face DECLARATII IN EXCLUSIVITATE VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:42

Au trecut mai bine de trei ani si jumatate de cand fii lui Ion Dolanescu sunt intr-un razboi pentru avere.

Dupa moartea celebrului cantaret de muzica popular, Ion Dolanescu, fii acestuia, Ionut si Dragos, s-au intors unul impotriva celuilalt. S-au certat pentru avere si s-au improscat cu noroi. Dupa un razboi care parea ca nu se va mai sfarsi, Ionut Dolanescu a renuntat la imobilul din centrul Capitalei in care a locuit celebrul sau tata, lucru care a facut-o pe judecatoare sa scoata casa la licitatie.

Initial, valoarea imobilului a fost de aproape un million si jumatate de euro, dar dupa instalarea crizei, valoarea acestuia a scazut la mai mult de jumatate, respectiv 650 000 de euro.
Aceasta schimbarea de atitudine il nemultumeste pe Dragos, cel de-al doilea fiu al regretatului artist care sustine ca in felul acesta casa va fi instrainata, nemaiputand deveni casa memoriala sau muzeu in semn de omagiu pentru cel care a fost Ion Dolanescu. Pe de alta parte, Ionut Dolanescu doreste achizitionarea imobilului respectiv, insa cu suma de cel mult 350 000 de euro.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?