A vopsit cu un spray cateva crengi de copac: cand vei vedea motivul, vei vrea sa iti faci si tu asa ceva! Vezi clipul cu ideea geniala pe care au avut-o doua tinere

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:54

E minunat sa stii ca poti folosi lucruri pe care insasi natura ti le ofera pentru a infrumuseta si a da o valoare spatiului in care locuiesti!

Doua tinere iti arata in clipul alaturat cum sa iti faci un superb suport de bijuterii cu ajutorul unor crengute rupte dintr-un copac.

Pentru realizarea suportului pe care il poti folosi si ca obiect de arta decorativa ai nevoie de niste crengi nici prea groase dar nici prea subtiri pe care trebuie sa le vopsesti cu ajutorul unui spray in culorile pe care le vrei. Dupa ce ai trecut de aceasta etapa, urmeaza montarea crengutelor.

Fetele din filmulet iti dau un pont in ce priveste alegerea locului unde sa le plasezi. Nu e musai sa faci ca ele. Iti poti gasi propriul coltisor in care sa le pui si si sa dai o nota originala incaperii si decorului pe care il ai deja! Urmareste cu atentie filmuletul pana la capat si incearca sa pui si tu in practica aceste idei!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?