A vrut BUZE ca de vedeta, insa era sa faca INFARCT cand a vazut cum au iesit dupa ce si le-a marit! Nici in oglinda nu s-a mai putut uita

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:13

Brittany Foster, in varsta de 24 de ani, a vrut sa aiba buze intocmai ca vedeta ei preferata, Kylie Jenner, insa ce i-a iesit la final, a fost un adevarat SOC!

Ea a incercat acasa sa recreeze look-ul brunetei pe care o adora si o urmareste constant pe retelele de socializare. Numai ca rezultatul nu a fost cel asteptat, din contra, un dezastru total.

Tanara din Australia a folosit un produs nou pe care l-a cumparat online. Dispozitivul iti garanteaza efectul scontat, dar dupa sapte zile va trece.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fata

s-a ales insa cu buzele enorme si diforme. A fos tun adevarat soc cand s-a privit in oglinda. Compania producatoare a postat insa pe site-ul oficial, poze cu efectul mult dorit al produsului, iar toti cei care l-au folosit aratau exact cum si-au dorit.

 

Taguri: