A vrut buze mai mari si a ales sa si le injecteze! A INCREMENIT la cateva ore dupa ce s-a uitat in oglinda: "Am ramas FARA ele!"

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:24

Putem spune fara sa gresim ca medicii esteticieni sunt printre cei mai cautati specialisti de ceva ani de zile.

Asta pentru ca moda operatiilor estetice este din ce in ce mai raspandita in randul femeilor. Operatiile de marire a sanilor sunt deja ceva normal, iar cele de aranjare a pometilor, sau implantul in fese nu mai reprezinta o noutate.

Doar ca, fara sa isi dea seama, foarte multe femei abuzeaza de aceste interventii si ignora pericolele care vin odata cu ele, ajungand astfel sa arate ca niste monstri.



Este si cazul fetei din imaginile alaturate, care si-a dorit sa aiba buzele mai senzuale, asemenea celebrei Angelina Jolie. Pentru a-si atinge obiectivul, ea si-a injectat botox si a mers la un salon specializat pentru a-si face un contur tatuat.

In dimineata urmatoare insa, cand s-a privit in oglinda, a incremenit! Corpul ei a dezvoltat o alergie puternica iar buzele ei aratau foarte rau, de parca ar fi fost arse.


Cunoasteti astfel de cazuri?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.