A vrut buze mai mari si s-a dus la cea mai ieftina clinica pe care a gasit-o, insa acum regreta! Uite ce s-a intamplat cu gura acestei fete, la 3 saptamani de la interventie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 22 sep 2020, 17:10

Tanara din imaginile alaturate a vrut o schimbare de look, insa a ales calea cea mai ieftina pentru a o obtine, iar acum regreta acest lucru.

Amelia Greville, in varsta de 24 de ani, a decis sa isi mareasca buzele apeland la cea mai ieftina clinica, unde o procedura de acest gen costa doar 67 de euro.

Initial a fost incantata de rezultat si credea ca a facut cea mai buna afacere. Dupa 3 saptamani insa a observat ca gura ei incepe sa se umfle. A ignorat acest lucru pentru o perioada, dar durerile erau din ce in ce mai insuportabile.



Acum regreta ceea ce a facut, iar singura rezolvare este o operatie costisitoare.

"Nu mai apelati la metode ieftine. Am crezut ca am facut cea mai buna alegere, dar acum sunt mutilata. Ma simt distrusa, si nu am garantia ca voi mai arata ca inainte", a spus ea.

Iata cum arata Amelia acum:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.