A vrut de mic sa arate perfect, iar in cele din urma si-a indeplinit obiectivul! Multi ii spun acum "barbatul papusa"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 sep 2020, 01:05

Tanarul din imaginile alaturate a devenit celebru in Brazilia si a fost supranumit papusa Ken din cauza felului in care arata acum.

Mauricio Galdi, in varsta de 27 de ani, a avut inca de mic o pasiune pentru papusi si pentru trasaturile lor perfecte. Isi dorea sa arate la fel ca ele, insa nu gasea motivul care sa il determine sa actioneze si sa treaca la fapte.

Totul s-a schimbat dupa ce a fost la o serie de auditii pentru un post de actor si a fost respins, pe motiv ca nu este suficient de carismatic.

Atunci a decis ca trebuie sa apeleze la operatiile estetice pentru a arata asa cum isi doreste.

A inceput cu o rinoplastie, dupa care au mai urmat alte 8 interventii. In prezent chipul lui arata ca cel al unei papusi, motiv pentru care a si fost supranumit Ken.

Reactiile celor care il vad la televizor si pe strada sunt impartite: unii il admira pentru felul in care a ajuns sa arate, altii il considera ridicol.
Voua cum vi se pare?


Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.