A vrut o nunta speciala si a facut un gest care i-a socat pe invitati! Uite cum a indraznit mireasa sa vina in fata altarului

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 08:15

O femeie in varsta de 58 de ani din Marea Britanie a vrut sa aiba o nunta iesita din comun, motiv pentru care a facut un gest prin care si-a socat toti invitatii.

Jenny Buckleff, in varsta de 58 de ani, a venit in ziua cea mare la altar intr-un sicriu negru, inchis complet, tras de o motocicleta.

"Este ceva total diferit. In loc sa vin intr-o caleasca alba, am venit intr-un sicriu. Sotul meu a fost un pic socat in momentul in care i-am spus ce planuri am, insa m-a inteles si mi-a zis ca daca asta ma face fericita, atunci sa merg pana la capat", povesteste Jenny.



Majoritatea invitatilor s-au speriat initial la vederea ciudateniei, insa in cele din urma au gustat momentul si l-au privit ca pe o gluma. Voua vi se pare normal ce a facut?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”