A vrut o prietenie " cu beneficii" cu un barbat dar apoi s-a indragostit de el si a fost respinsa. Uite cum s-a razbunat

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:10

Anca a venit la "Te vreau langa mine" ca sa il cunoasca pe Mihai si sa isi refaca viata cu el.

Tanara de 27 de ani a avut o relatie mai neobisnuita cu un barbat. La inceputul relatiei cei doi au facut un pact: fiecare putea se intalneasca si cu alte persoane fara sa dea explicatii. Relatia lor a functionat vreme de un an, pana cand Anca a realizat ca s-a indragostit de el.
Anca i-a propus prietenului ei sa renunte la pactul pe care tocmai ea il propusese si sa isi intemeieze o familie impreuna.
Barbatul a refuzat si a continuat sa se intalneasca si cu alte femei. Tanara l-a urmarit si intr-o dimineata, i-a spart cauciucurile de la masina, in timp ce el era in apartament cu o alta familie.
"Biata masina, ce vina o fi avut ea?", s-a intrebat Gabriela Cristea.

Tanara de 27 de ani a avut o relatie mai neobisnuita cu un barbat. La inceputul relatiei cei doi au facut un pact: fiecare putea se intalneasca si cu alte persoane fara sa dea explicatii.

Relatia lor a functionat vreme de un an, pana cand Anca a realizat ca s-a indragostit de el.

Anca i-a propus prietenului ei sa renunte la pactul pe care tocmai ea il propusese si sa isi intemeieze o familie impreuna. Barbatul a refuzat si a continuat sa se intalneasca si cu alte femei. Tanara l-a urmarit si intr-o dimineata, i-a spart cauciucurile de la masina, in timp ce el era in apartament cu o alta femeie.

"Biata masina, ce vina o fi avut ea?", s-a intrebat Gabriela Cristea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

##VIDEO136710##

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.