A vrut sa aiba brate tonifiate, dar a ramas MUTILATA dupa ce s-a dat pe mana chirurgului. "Ma simt ca un monstru"

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 11 oct 2020, 15:25

O femeie din Anglia a vrut sa obtina in cel mai rapid mod brate ferme si tonifiate. Asa ca s-a operat, insa rezultatul final a mutilat-o pe viata.

Marcia Thomas este devastata dupa ce chirurgul care trebuia sa ii ofere brate ferme la care visase atata amar de vreme a lasat-o mutilata si plina de cicatrici. Femeia, in varsta de 53 de ani, era complexata din cauza ca avea bratele voluminoase, mai ales in zona bicepsilor. Se ingrasase foarte tare, iar ciclul ingrasare, iar mai apoi slabit cu diete drastice au lasat urme pe pielea ei.

Pentru ca i se parea o vesnicie sa astepte pana ar fi obtinut brate ferme prin exercitii fizice, Marcia s-a gandit ca cel mai bun lucru ar fi sa se opereze

pentru a inlatura surplusul de piele. S-a programat la un cabinet din Belgia, insa femeia a ramas socata de rezultatul operatiei.

Nu numai ca medicul nu reusise sa-i modeleze bratele dupa cum ceruse pacienta, dar a mai lasat-o si cu cicatrici enorme, intr-un loc al corpului care este cat se poate de vizibil pentru ceilalti.

Sunt foarte suparata pe medic si imi doresc sa nu fi facut operatia.

Nici macar nu ma pot uita la propriile brate. Ma simt un monstru
”, a declarat pacienta nemultumita pentru Daily Mail. Acum Marcia Thomas s-a decis sa apeleze la un specialist in chirurgie palstica pentru a scapa de cicatricile de pe brate. De data asta se va opera in Marea Britanie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.