A vrut sa aiba parte de momente fierbinti cu sotia, insa UITE ce a patit un pensionar dupa ce a luat o pilula minune!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:28

Pilula nu a functionat, insa. Ajutorul la care spera bietul reclamant nu era in niciun caz de la OPC.

Barbatul- in varsta de 70 de ani- povesteste nervos ca si-a dorit o seara romantica, alaturi de sotia mai tanara cu doi ani. Atat de mult, incat a dat un sfert de pensie pe tubul cu opt pilule pentru potenta.

Pentru esecul in pat, cel trecut de mult de varsta aventurilor, a cerut- direct la magazinul de leacuri naturiste- sa fie despagubit. S-a izbit, insa, de refuzul patronului.

Pana sa le cumpere, omul recunoaste ca a avut indoieli. Dilemele i le-a risipit... tot comerciantul. Convins de ceea ce e in stare, barbatul baga mana-n foc ca medicamentul este contrafacut. Nu de-alta, dar altele au avut efect.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cei de la OPC trebuie sa afle acum daca pilulele sunt eficiente sau nu: „Daca rezultatele de laborator vor fi negative si vor scoate la iveala anumite probleme ale acestui produs, se va retrage de la comercializare

si se vor sanctiona importatorul si distribuitorul. ”

Patronul magazinului care vinde pastilele de potenta risca o amenda de pana la 30 000 de lei si suspendarea activitatii. Cat despre reclamant, batranul are sanse mari sa isi primeasca banii inapoi.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.