A vrut sa aiba talia mai subtire asa ca a purtat un corset pe care l-a strans foarte mult in talie. Doctorii au ramas socati cand au consultat-o: uite ce s-a intamplat cu rinichii ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 21 sep 2020, 04:00

Din dorinta de a avea o talie de viespe, o actrita de origine africana a ales sa faca un lucru din cauza caruia, in cele din urma, a ajuns in stare grava la spital.

Pe numele Princess Shyngle fata, in varsta de 24 de ani, a decis sa poarte un corset pe care l-a strans tot mai mult o data cu trecerea timpului.

Astfel ea a ajuns sa aiba o talie cu o circumferinta de 55 de centimetri, in timp ce in solduri are dublu, 111 centimetri.

Corpul ei insa nu a suportat aceasta modificare drastica, motiv pentru care tanara a ajuns in cele din urma la spital, cu probleme grave la rinichi.



Din cauza corsetului organele din cutia toracica si-au schimbat pozitia si au ajuns sa nu mai functioneze asa cum trebuie.

Medicii spun ca vor face tot ce le sta in putere pentru a o salva, insa nu se asteapta la minuni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.