A vrut sa aiba tenul mai inchis, asa ca luat un trafalete si si-a dat cu autobronzant in exces pe corp. Uite ce i s-a intamplat cu pielea ei dupa ce a facut asta! Acum tot internetul rade de ea

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 21 sep 2020, 21:35

Tanara din imaginea alaturata a ajuns de rasul internetului dupa ce a facut un lucru pe care putini l-au putut intelege.

Pe numele ei Imogen, fata a decis ca vrea sa aiba o piele cu o nuanta ceva mai inchisa. A ales sa nu mearga la solar si sa foloseasca crema autobronzanta.

Ceea ce a uimit pe toata lumea a fost felul in care si-a aplicat-o pe corp: inspirata de un clip gasit pe internet, care era de fapt o parodie, fata si-a intins crema pe piele folosind un trafalete.



S-a si pozat in timp ce facea acest lucru, nestiind ca va ajunge tinta tuturor glumelor. Imaginea postata a strans in scurt timp peste 39.000 de like-uri si mii de comentarii.

Ca efect secundar, tanara s-a plans ulterior ca pielea ei a capatat o nuanta atat de ciudata incat nu a mai putut iesi din casa cateva zile. Iata cum arata:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: