A vrut sa aiba un look perfect in ziua nuntii si a slabit 57 de kilograme! Acum arata insa oribil si ii e rusine sa isi lase sotul sa o vada goala! Ce se ascunde sub rochia acestei femei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 sep 2020, 15:30

Kristina Miles, o femeie din Marea Britanie, a ajuns sa regrete decizia pe care a luat-o pentru a arata mai bine.

Tanara, acum in varsta de 23 de ani, si-a propus sa aiba un look impecabil in ziua nuntii. Avea insa un hop destul de mare de trecut: cantarea 120 de kilograme. Fara sa se gandeasca la consecinte, ea si-a propus sa slabeasca rapid, prin orice mijloace.

A si reusit, scapand in cateva luni de 56 de kilograme. A ramas insa cu un exces de piele care i-a transformat viata intr-un cosmar.



"In ziua nuntii aratam bine pe dinafara, dar ma simteam ca si cum as ascunde un mare secret sub rochie. Toti imi spuneau ca sunt superba, insa nimeni nu stia ce oribil arata pielea mea. Sotul meu s-a maritat practic cu o femeie in varsta, cu o bunica", spune Kristina.

Ea este atat de complexata de excesul de piele pe care il are acum incat nu isi lasa sotul sa o atinga, fiindu-i rusine sa se si dezbrace in prezenta lui.
Tanara nu are banii necesari unei operatii de inlaturare a surplusului de piele si nu a reusit sa obtina decontarea acestei interventii nici de la stat.

In lipsa altor solutii ea spune ca se gandeste serios sa ia din nou in greutate.


Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 

Taguri: