A vrut sa aprinda IMAGINATIA BARBATILOR, insa toti au inceput sa rada cand i-au vazut SANII! DETALIUL care a UMILIT-O FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:18

Tanara din imaginile alaturate a vrut sa para mai sexy, insa nu a reusit decat sa se faca de ras dupa ce a comis o gafa monumentala.

Incercand sa capete aprecierea baietilor, fata a postat pe Facebook o fotografie in care si-a expus sanii. Se pare insa ca, nemultumita de marimea lor, a apelat la Photoshop pentru a-i mai umfla un pic.

 

Multumita de rezultat, a urcat poza pe celebra retea de socializare dupa care a asteptat nerabdatoare reactiile. Totul s-a transformat insa intr-un adevarat dezastru pentru ea.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Din

neatentie, sau din lipsa de cunostinte, tanara nu a observat ca atunci cand si-a umflat sanii in Photoshop a deformat si fotografia, fiind astfel evident ca ceea ce se vedea nu era deloc real.

 

Imediat toata lumea a inceput sa faca glume pe seama ei iar in scurt timp era deja subiect de "asa nu" pe mai multe site-uri. Suntem siguri ca a intrat in pamant de rusine si ca, de acum, va fi mult mai atenta cand isi va prelucra pozele sau va renunta la astfel de practici.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.