A vrut sa arate impecabil la balul de absolvire, asa ca si-a comandat de pe internet o rochie rosie superba. A inceput sa planga cand a venit coletul si a deschis cutia! Uite cum arata in realitate

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 20 sep 2020, 02:30

Juliet Jacoby, o tanara in varsta de 17 ani din Statele Unite, isi dorea sa arate perfect la balul de absolvire la care urma sa participe.

A inceput astfel sa se uite pe internet dupa rochii. La un moment dat a gasit una pe gustul ei insa pretul era destul de mare, 149 de dolari, asa ca s-a dus la mama ei si i-a cerut o favoare, rugandu-o sa i-o cumpere.

Femeia a fost de acord, insa dupa ce a studiat cu atentie ofertele, a gasit aceeasi rochie la pretul de doar 35 de dolari.

Crezand ca a dat lovitura, a comandat-o.

Livrarea pachetului a durat doua saptamani, iar cand acesta a ajuns in sfarsit, Juliet a fost in culmea fericirii. Zambetul de pe fata a disparut insa la scurt timp dupa ce a desfacut cutia.

In locul rochiei glamoroase in pachet era o piesa vestimentara ieftina, croita prost si care arata oribil. La inceput tanara a plans, crezand ca balul ei este ruinat.


Ulterior insa a decis sa faca haz de necaz si si-a povestit intamplarea pe Twitter. In scurt timp pozele s-au viralizat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: