A vrut sa arate mai bine insa SI-A DISTRUS viata! S-a TRANSFORMAT intr-un MONSTRU si plange de fiecare data cand se vede in oglinda FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:23

Dorind cu orice pret sa reuseasca sa isi faca o cariera in modeling, Priscilla Caputo, o tanara in varsta de 30 de ani din SUA, a luat o decizie pe care mai tarziu a ajuns sa o regrete amarnic.

Ea a decis sa apeleze la diferite operatii estetice pentru a-si modifica trupul, apeland mai ales la injectiile cu colagen pentru a-si mari buzele.

 

Greseala ei a fost ca nu s-a putut opri si ca a ajuns astfel sa arate ca un adevarat monstru, avand buzele extrem de mari. Tanara a marturisit intr-un interviu ca nu si-a dat seama ca merge prea departe si ca a fost influentata si de iubitul ei, medic estetician, care ii si facea interventiile chirurgicale.

 

"E ca si cum un om gras se uita in oglinda si nu realizeaza ca este gras. Iubitul meu imi facea interventiile. Niciodata nu mi-a spus ca ar trebui sa ma opresc, asa ca am continuat", a marturisit ea.

 

Priscilla Caputo spune ca si-a dat seama ca a ajuns sa arate oribil doar dupa ce a ajuns sa fie batjocorita in mediul online.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Ce tunsoare a ales artistul și care a fost reacția familiei. “Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic.”

"Am devenit subiect de batjocura pe internet. Nu am mai fost chemata la evenimente.

Viata mea s-a transformat intr-un cosmar. Am avut nevoie de ajutor de la un psihiatru pentru a nu ma sinucide".

 

Astazi, femeia este intr-o depresie din care nu mai poate iesi. Ea spune ca a creat un adevarat monstru in ultimii 3 ani si ca regreta decizia luata.

 

Totusi, fara injectiile constante cu colagen, buzele ei revin incet, dar sigur, la marimea naturala.

Ea spera ca povestea ei va fi un exemplu pentru tinerele care vor sa urmeze acelasi drum.

 

"Nu pot sa ma uit la poze fara sa plang. Insa vreau ca oamenii sa le vada pentru a nu ajunge asa ca mine. Fiti fericite cu ceea ce ati primit de la mama natura", a mai spus ea.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard02-07b790fd042a4e913c5aaa990ebede18.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard03-276705f90d578f8cf0aa8aa14532bbcf.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard04-d111ed80bc75abda40834797b74294c1.jpg

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.