A vrut sa faca o farsa unor politisti. Nu se astepta ca oamenii legii sa reactioneze asa!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:51

Jake Vale, gazda unui cunoscut show de farse din Statele Unite, a mers prea departe de data asta.

Prezentatorul a incercat sa joace o farsa unor ofiteri de politie. Oamenii legii erau la masa intr-un restaurant, servind pranzul. Comediantul s-a apropiat de masa lor, prefacandu-se ca vorbeste la telefon. Vorbea tare pentru ca politistii sa-l auda. Jake Vale a inceput sa vorbeasca despre ei ca si cum ofiterii nu ar fi fost prezenti. I-a descris, a enumerat ce mananca, ce gesturi fac, etc, moment in care unul dintre politisti l-a intrebat ce pune la cale.



Comediantul a raspuns ca vorbeste la telefon si nu face nimic rau. Politistul i-a raspuns ca in conversatia pe care o poarta la telefon a vorbit despre doi oameni ai legii, intrebandu-l din nou care sunt intentiile sale. Prezentatorul s-a uitat mirat la el, replicand la randul lui ca vorbeste la telefon si ca nu face nimic impotriva legii.

Politistul l-a ignorat, moment in care comediantul a inceput din nou sa vorbeasca la telefon, de data asta facand comentarii la adresa politistilor.
Oamenii legii nu au mai rabdat, unul dintre ei ridicandu-se si incercad sa-l imobilizeze pe comediant pentru a-l duce la sectie. Bietul Jake Vale, era cat pe ce sa-l vada o tara intreaga cu catusele la maini! Prezentatorul a explicat ca totul a fost o farsa si le-a cerut scuze oamenilor legii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.