A vrut sa faca o provocare si si-a pus pe ea 100 de tricouri si bluze, dar a simtit ca nu mai poate sa respire si sa se miste din cauza ca erau prea multe si o strangeau. A incercat sa se dezbrace, dar nu mai putea. E cutremurator ce i s-a intamplat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 12:28

Clipul de mai jos a ajuns viral pe retelele de socializare si a starnit dezbateri aprinse.

Totul a inceput dupa ce o tanara pe nume Andrea a decis sa dea curs unei provocari stupide care circula pe internet: sa imbrace cat mai multe haine posibil in acelasi timp.

A ajuns astfel la 100 de straturi de bluze si tricouri. Insa la scurt timp nu a inceput sa se simta bine: hainele o strangeau foarte tare, erau foarte grele si simtea ca se sufoca.

Acela a fost momentul in care s-a panicat si a incercat sa se dezbrace, dar nu reusea, din cauza ca nu se mai putea misca.

S-a filmat plangand si a postat filmuletul pe Twitter. Din fericire, cativa prieteni au vazut imaginile si au ajuns rapid la ea acasa, unde i-au dat o mana de ajutor.

"La inceput totul a fost o joaca, dar in cele din urma mi-am dat seama ca nu ma mai pot misca si ca nu mai respiram cum trebuie. Am incercat sa ma dezbrac, dar nu am reusit. Mi-a fost frica, ma gandeam ca voi muri", a marturisit ea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Reactiile pe retelele de socializare au fost impartite. Multi o compatimesc si se bucura ca a scapat nevatamata; altii insa sunt de parere ca daca i s-ar fi intamplat ceva rau ar fi meritat-o.

Voi ce credeti?

 

Taguri: