A vrut sa faca un experiment si a baut 7 litri de energizant in fiecare zi, desi era OBEZA si cantarea 165 de kilograme. E cutremurator cum arata aceasta femeie acum

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 sep 2020, 08:25

O femeie din Marea Britanie a socat medicii unui spital in momentul in care a fost adusa de urgenta la camera de garda.

Pare greu de crezut dar Lena Lupari obisnuia sa consume in fiecare zi 7 litri de energizant, in conditiile in care era obeza si cantarea 165 de kilograme.

Femeia cheltuia lunar nu mai putin de 450 de lire pe astfel de bauturi si manca o singura masa pe zi. Acest stil de viata a doborat-o insa iar trupul i-a cedat in cele din urma.

Ajunsa la spital, medicii au diagnosticat-o cu hipertensiune intracraniana si obezitate morbida si i-au spus ca, in acest stil, nu ar mai fi trait decat cateva zile.

De asemenea, din cauza cantitatii exagerate de zahar pe care o consuma in fiecare zi, ea ar putea ramane fara vedere.

Ea a fost internata in data de 18 iunie si, de atunci, a reusit sa slabeasca 12 kilograme si sa renunte la bauturile energizante. Este constienta de pericolul in care se afla si isi propune sa lupte pana la capat pentru a-si recastiga dreptul la o viata normala.


Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”