A vrut sa fie diferita! DECIZIA SOCANTA pe care a luat-o i-a ingrozit pe cunoscutii ei: "Esti nebuna, NIMENI nu o sa te mai iubeasca"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:47

Din dorinta de a fi diferiti, foarte multi oameni aleg sa isi modifice corpul in diverse feluri. Unii dintre ei insa apeleaza la solutii extreme si intrec orice masura.

Este si cazul tinerei din imaginile alaturate. Nu stim ce a fost in mintea ei, insa a reusit sa isi socheze toti prietenii cu transformarea pe care a suferit-o.

Ea a ales sa isi faca un tatuaj imens, care se intinde de pe gat pana pe obraz, in apropiere de nas. Pe langa faptul ca este foarte vizibil, modelul ales este de-a dreptul infricosator.

Lasa impresia ca acea portiune din corpul tinerei ar fi o rana deschisa, prin care se pot vedea oasele, venele si organele interne.

Toti cei care au vazut-o i-au spus ulterior ca a intrecut masura. Ea sustine insa ca nu regreta absolut deloc. Voua cum vi se pare?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.