A vrut sa fie SEXY, insa i s-a intamplat un lucru UMILITOR! Vezi de ce nu a mai avut curaj sa iasa din casa dupa ce poza a ajuns pe Facebook FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:24

In incercarea de a fi cat mai sexy si de a atrage atentie barbatilor, multe tinere din ziua de astazi posteaza fotografii in ipostaze care mai de care mai indecente pe retelele de socializare.

Daca de cele mai multe ori reusesc sa stranga like-urile si comentariile pe care le vaneaza, sunt si destule cazuri in care acestea nu reusesc decat sa se faca de ras.

 

Este si cazul tinerei de mai jos, care nu a mai iesit din casa de rusine dupa ceea ce i s-a intamplat. Ea si-a rugat o prietena sa o fotografieze in timp ce statea cocotata pe un vas de toaleta, punandu-si in evidenta fundul in fata camerei.

 

Prima fotografie a iesit bine, insa camera a surprins si momentul in care tanara a cazut efectiv in WC, din cauza tocurilor pe care le avea in picioare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”

 

Desi si-a implorat prietena sa nu posteze cea de-a doua poza online, aceasta a

ajuns in cele din urma pe Facebook. Totul s-a transformat astfel intr-un mare esec iar tanara, stiind ca s-a facut de ras in fata tuturor cunoscutilor, nu a mai avut curajul sa iasa din casa timp de doua saptamani.

 

Voi ce credeti, a meritat sa fie umilita?