A vrut sa isi gaseasca PARTENERUL IDEAL printr-un anunt matrimonial, insa a REGRETAT AMARNIC! Ce a patit aceasta femeie dupa ce si-a cunoscut viitorul sot

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 02 oct 2020, 17:45

Cine nu si-ar dori sa gaseasca partenerul ideal, care sa-i aline singuratatea? Slava Domnului, anunturile matrimoniale sunt care mai de care mai îmbietoare.

Numai ca, în spatele unor ochi ce par sinceri se pot ascunde oameni cu intentii rele!  Satula de singuratate, o doamna s-a gandit sa isi incerce norocul la rubrica de matrimoniale. Si a dat peste un barbat care parea aproape perfect. Dar, la nici o luna de relatie omul a inceput sa isi arate adevarata fata: „am dat de un domn in varsta de 60 de ani, pensioner pe caz de boala, dar, omul voia numai interes: bani, sa fie ingrijit, sa fie spalat, tratament si, in plus, era si foarte gelos.”

Politia Capitalei recomanda persoanelor care dau astfel de anunturi sa fie circumspecte cu privire la persoanele pe care le intalnesc intrucat nu pot cunoaste cu adevarat intentiile acestora, dovedindu-se, uneori, ca sunt infractori”.

Doamna a scapat doar cu o paguba, insa, nu toate femeile in aceeasi situatie sunt la fel de norocoase. Un anunt la rubrica de matrimoniale i-a adus unei femei moartea.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Individul a fugit de la locul crimei cu bijuterii, un telefon si o tableta sperand ca politistii nu ii vor da de urma. Sunt, ins,a multe alte cazuri care nici macar nu ajung la urechile politistilor...de rusine. Cei care sunt pacaliti si pradati de asa-zisele iubiri gasite la mica publicitate nu vin sa depuna plangere.

Totusi, daca decideti sa apelati la aceasta modalitate pentru a va gasi un partener de viata, politistii va sfatuiesc sa va intalniti intr-un loc public.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.