A vrut sa le faca de mancare copiilor, asa ca a luat o conopida din camara, a spalat-o si a pus-o pe tocator. Cand a bagat cutitul in ea ca sa o taie, a inceput sa urle! E incredibil ce a iesit din interiorul ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:31

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o surpriza extrem de neplacuta pe care, cu siguranta, nu o va uita prea curand.

Totul a inceput intr-o dimineata, in timpul pregatirii micului dejun pentru copii. La un moment dat mamica a luat din camara o conopida, pe care o cumparase cu o zi inainte de la un supermarket, a spalat-o si a inceput sa o taie cu cutitul.

Insa dupa cateva secunde a inceput sa tipe, alarmand astfel toti membri familiei. Motivul? Femeia a intrat in panica in momentul in care a vazut ca, din interiorul legumei, a iesit un vierme imens.

Creatura era atat de mare incat doamna spune ca, la inceput, a crezut ca are pe masa un pui de sarpe.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu mi-a venit sa cred cand am vazut ce se taraste pe masa.

Credeti ca mai pot sa mananc acum aceasta conopida? Dar ce faceam daca viermele ajungea in farfurie, si aparea fix cand savuram micul dejun? Asa ceva nu este normal, voi face o plangere", a marturisit ea.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.