A vrut sa lucreze pamantul, dar a avut parte de un teribil accident. Si-a prins piciorul in lamele ascutite ale unui utilaj agricol!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:06

Imagini cutremuratoare vin de la Botosani, unde pompierii au descarcerat un om cu flexul chiar in sala de operatii, in vreme ce medicii asteptau pregatiti sa intervina.

Ce accident cumplit a avut bietul barbat! E terifiant prin ce trece acest om din cauza unei neatentii de moment! Are piciorul prins intre lamele ascutite ale unui utilaj agricol si nimeni nu poate sa-l ajute! Pana sa simta dureri cumplite, bietul barbat ara, linistit, pamantul din gospodarie. O manevra gresita l-a adus, insa, intr-o situatie care i-a ingrozit pana si pe medici!

Omul a fost transportat la spital cu tot cu lamele utilajului in picior.

Ca niciodata, in sala de operatii, au intrat si pompierii de la descarcerare! Chirurgii i-au lasat, de data aceasta, pe pompieri sa taie. Dupa minute de chin, au reusit sa elibereze piciorul pacientului cu flexul. Barbatul ar putea sa mai treaca printr-o operatie cand isi va reveni total din anestezie. Medicii vor incerca sa-i salveze piciorul.

##VIDEO135025##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?