„A vrut să mai atragă niște susținători”. Antoni aruncă bomba despre Cristina de la ”Casa iubirii”. Fostul concurent a dezvăluit motivul pentru aceasta s-a apropiat de Radu

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 28 feb 2024, 20:05

Vlada și Antoni de la ”Casa iubirii”

Sursa: Captură YouYube

Antoni și Vlada trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, demonstrându-le tuturor că relația lor rezistă și-n afara competiției.

Invitați în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, Antoni și Vlada au vorbit despre relația lor, dar și despre foștii concurenți ai emisiunii ”Casa iubirii”. Antoni nu s-a putut abține în momentul în care a fost întrebat ce părere are de Radu și Cristina și a dezvăluit motivul pentru care tânăra s-ar fi apropiat de cel ce urma să devină marele câștigător al celui de-al doilea sezon al show-ului matrimonial.

Motivul pentru care Cristina s-a apropiat de Radu de la ”Casa iubirii”

Cristina și Radu au format un cuplu în cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, însă pentru o perioadă scurtă de timp. Deși Radu a mai cerut o șansă pentru o posibilă împăcare, Cristina a preferat ca cei doi să rămână prieteni, însă înainte de marea finală, tânăra părea să-și dorească o relație cu acesta, ba chiar l-a sărutat.

Citește și: „Îmi spune în fiecare zi că mă iubește” Vlada și Antoni, mai îndrăgostiți ca niciodată! Ce sacrificii au făcut cei doi pentru ca relația să funcționeze

Întrebat despre schimbările de atitudine ale Cristinei, Antoni susține că aceasta s-ar fi apropiat de Radu doar pentru susținători, crezând că așa va reuși să câștige titlul de fata câștigătoare a celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”.

„În finală a fost foarte ciudat. După finală, Cristina nu a mai avut niciun interes. Adică i-a adus cadou, iar i s-au aprins călcâiele și acum nu-l mai cauți, e diferența foarte mare. Mie mi s-a părut falsă toată apropierea ei, doar să mai atragă niște susținători pentru voturile din marea finală.”, a spus Antoni pentru Culisele iubirii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ce planuri au Vlada și Antoni cu privire la relația lor

Vlada și Antoni, doi foști concurenți ai emisiunii "Casa iubirii", au reușit să transforme conexiunea născută în show-ul televizat într-o relație solidă și durabilă. După experiența lor în emisiune, cei doi tineri și-au dat seama că sentimentele lor depășesc limitele show-ului și au ales să continue această călătorie împreună în afara platoului de filmare. Cei doi s-au mutat împreună și au planuri mari de viitor.

Citește și: „Ce drăguț”. Surpriză de proporții pentru Vlada și Deea de la ”Casa iubirii”. Manu și Antoni au dat frâu liber imaginației în bucătărie

Vlada și Antoni nu doar că au construit o relație puternică, dar și-au conturat și planuri de viitor care le reflectă pasiunile comune. Cei doi tineri au decis să-și combine talentul și creativitatea, având în plan să deschidă o afacere cu haine pictate manual de către Vlada.

Acest demers nu doar că le va oferi oportunitatea de a-și exprima creativitatea, dar și de a lucra împreună într-un proiect comun. De asemenea, cei doi vor să plece într-o mică vacanță la Sanremo, în Italia, acolo unde Antoni a locuit înainte de participarea la show-ul matrimonial.

„Posibil să mergem la mine acasă, în Italia. Vom merge la Sanremo, e aproape de Monaco, e destul de cald în perioada asta”, a spus Antoni.