A vrut sa mearga la gara si a ajuns in alta tara: Femeia care a traversat patru tari in doua zile fara sa-si dea seama

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 18:30

O femeie din Belgia, in varsta de 67 de ani, care voia sa ia un prieten de la o gara aflata la 61 de kilometri distanta, a sfarsit prin a ajunge in Zagreb, Croatia, conducand aproape 1.450 de kilometri din cauza unei defectiuni a dispozitivului de navigare.

 Sabine Moreau plecase cu masina din Solre-sur-Sambre, Belgia, spre Bruxelles ca sa isi ia un prieten de la gara, drumul avand o distanta de doar 61 de kilometri. O miscare gresita a facut-o pe femeie sa ajunga la 900 de mile (1.448 de kilometri) departare, in Zagreb, Croatia, scrie Daily Mail.

Desi a trecut cinci granite, intalnind in acest timp semne de circulatie in diverse limbi si oprindu-se ca sa puna benzina in mai multe randuri, femeia belgiana nu s-a oprit sa isi verifice sistemul de navigare prin GPS decat doua zile mai tarziu, cand si-a dat seama ca s-ar
putea sa nu se mai afle in Belgia.

"Am vazut tot felul de semne de circulatie. Mai intai in franceza, apoi in germana- Cologne, Aachen, Frankfurt", a spus Sabine Moreau pentru un site de stiri belgian, adaugand ca toate acestea nu i-au pus niciun semn de intrebare.
Politistii sunt de parere ca femeia a trecut prin Franta, Germania, Austria si Slovenia inainte sa ajunga in Croatia.

Calatoria neplanificata a continuat cu cei 1.448 de kilometri pe care i-a parcurs pentru a se intoarce acasa, in Solre-sur-Sambre. Fiul ei anuntase deja disparitia ei la politie, iar pana sa inceapa operatiunile de cautare, femeia a telefonat acasa, anuntand ca se afla in Zagreb.

"Nu am observat ca ar fi fost ceva in neregula pana ce n-am ajuns in Zagreb si mi-am dat seama ca nu ma mai aflam in Belgia", le-a declarat Moreau politistilor.
Intrebata daca lungimea calatoriei si limbile straine nu i s-au parut bizare, femeia a raspuns: "Poate, dar eram doar preocupata."( sursa Mediafax)

 

Taguri: