A vrut să sape o fântână, însă malul de pământ s-a surpat peste el! Pompierii l-au căutat pe bărbat timp de 12 ore

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 sep 2024, 09:25

A vrut să sape o fântână, însă malul de pământ s-a surpat peste el

Sursa: obiectivdesuceava.ro

Un bărbat din comuna Adâncata a fost acoperit de un mal de pământ în timp ce săpa o fântână.

Un bărbat din localitatea Călugăreni, comuna Adâncata, a vrut să sape o fântână, însă un mal de pământ s-a prăbușit peste acesta. Groapa săpată de victimă era de o adâncime de aproximativ 10 metri atunci când pământul l-a luat prin surprindere și l-a acoperit. Pompierii l-au căutat pe bărbat timp de 12 ore.

A vrut să sape o fântână, însă malul de pământ s-a surpat peste el

Un bărbat de 43 de ani a vrut să sape o fântână sâmbătă, 28 septembrie 2024, însă acesta nu știa că fântâna avea să îi aducă sfârșitul. În jurul orei 18:00 a fost alertat un incident grav  în localitatea Călugăreni, comuna Adâncata, județul Suceava, acolo unde un mal de pământ s-a surpat peste bărbatul ce se afla în groapa săpată de el, groapă ce avea aproximativ 10 metri.

La fața locului au intervenit de urgență pompierii militari cu trei echipaje echipate cu accesorii specifice, ajutați de o ambulanță SAJ, care avea în componență un medic. Pentru prima etapă de salvare se necesita utilizarea unui buldoexcavator, însă terenul în care s-a produs accidentul era instabil, moment în care toate încercările autorităților s-au îngreunat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

Citește și: Durere fără margini în familia lui Florin, tânărul ucis de un trunchi de copac în Italia! Bunica lui trăiește o adevărată dramă: „A dat o supărare mare și jale pe noi”

Fiecare oră a nopții le făcea misiunea de salvare mult mai dificilă salvatorilor, iar în jurul orei 23:30, a fost necesară aducerea unui utilaj greu pentru a asigura o zonă sigură de intervenție.

Salvatorii l-au căutat pe bărbat ore în șir, săpând cu lopețile în zona în care era săpată groapa de 10 metri. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit după o noapte de căutări, în jurul orei 05:30. 

Un mal de pământ a căzut peste trei muncitori

Un eveniment similar a avut loc în luna iunie, atunci când un mal de pământ a căzut peste trei muncitori.

Incidentul a avut loc în localitatea gălățeană Tudor Vladimirescu, la ieșirea spre Hanu Conachi. După apelul la 112, la fața locului au ajuns două autospeciale de intervenție de la Garda de Intervenție Ivești, un container MULTIRISC și două echipaje SMURD de Detașamentul de Pompieri Tecuci și Detașamentul de Pompieri Galați. 

Autoritățile au descoperit că o persoană și-a pierdut viața, alta era în comă, iar ultima victimă era rănită, dar conștientă.

Dintre cei trei muncitori ce au fost luați prin surprindere de malul de pământ, două au supraviețuit, însă pentru victima aflată în stop cardio-respirator nu s-a mai putut face nimic.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.